Tharese 

Ka 3 produkte.
0 Përshtypje(t)

Tharese flokesh Dsp F-30031Tharese flokesh qe ju ndihmon te thani floket tuaj ne menyre shume te shpejte dhe efektive pa i demtuar ato. Shume e vogel, paloset dhe ideale per tu marre me vete ne udhetime, pasi ze pak vend.

2 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Tharese flokesh Lobod HD-901 Nje tharese flokesh profesionale, qe ju mundeson tharje dhe regullimin e flokeve ne nje kohe shume te shkurter.

3 290,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Tharese flokesh Lobod HD-870 Nje tharese flokesh profesionale, qe ju mundeson tharje dhe regullimin e flokeve ne nje kohe shume te shkurter.

2 790,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
Duke shfaqur 1 - 3 nga 3 produkte

Sipër