Ngrohese Murale Timberk TFH W200.UP

Ulje!
Ngrohese Murale Timberk TFH W200.UP

TKI0020

Produkt i Ri

Ngrohese Murale Timberk   TFH W200.UP
Instalohet shume thjesht dhe nuk ka nevoje per tuba.
Kapaciteti: siperfaqe deri ne 20-25 m2

6 990,00 Lekë

Ngrohese Murale Timberk   TFH W200.UP
Instalohet shume thjesht dhe nuk ka nevoje per tuba.
Kapaciteti: siperfaqe deri ne 20-25 m2
Eshte projektuar per te realizuar procesin e ngrohjes dhe ne vere sherben si nje ventilues per te freskuar ajrin ne ambientet e shtepise tuaj.
Me dy nivele fuqie: 1000Wat-2000Wat
Opsioni Timer per gradimin dhe fikjen deri ne 7.5 ore
Konsumi i energjise: 1 kw/ore ne nivelin e pare dhe deri ne 2 kw/ore ne nivelin maksimal
Me sistem mbrojtje nga mbinxehja
Permasat: 50.5 x 19.5 x13.0 cm (gjeresi x lartesi x thellesi)

Nuk ka ende përshtypje nga blerësit.

Shkruani një përshtypje

Ngrohese Murale Timberk TFH W200.UP

Ngrohese Murale Timberk TFH W200.UP

Ngrohese Murale Timberk   TFH W200.UP
Instalohet shume thjesht dhe nuk ka nevoje per tuba.
Kapaciteti: siperfaqe deri ne 20-25 m2

Produkte të ngjashme

Ngrohese aeroterm Silvercrest  11AL  Ngrohese aeroterm Silvercrest  me dizajn kompakt, i lehte per te levizur kudo, i pershtatshem per vendosjen ne shume vende Absolutisht te sigurt. Mund te perdoret per ngrohjen gjate  dimrit dhe ftohje per veren,

3 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Ngrohese aeroterm Easy Home   Ngrohese aeroterm Easy Home  me dizajn kompakt, i lehte per te levizur kudo, i pershtatshem per vendosjen ne shume vende Absolutisht te sigurt. Mund te perdoret per ngrohjen gjate  dimrit dhe ftohje per veren, Nuk shkakton  djegie te lekures dhe eshte  I pershtatshem per perdorim ne dhomat e gjumit, dhomat e punes dhe kudo.

3 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Ngrohese aeroterm JL NIVA KPT-2203Ngrohese aeroterm me rezistence qeramike, me funksion rrotullues 80 grade per te realizuar nje ngrohje uniforme dhe sa me te mire te ambjentit tuajFuqia : 2000 W

5 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Ngrohese murale Quartz QT05Ngrohese me 2 shufra quartz e cila vendoset ne mur.

3 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Ngrohese me 2 shufra Quartz Heater 080QT07Ngrohese me 2 shufra quartz me sistem mbrjojtjeje nga mbinxehja.Fuqia: 800 Watt

2 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Ngrohese me 3 shufra quartz Ketao RH 80Ngrohese me 3 shufra quartz te cilat ndizen vecmas ose te gjitha njekohesisht, me depozite uji per lageshtimin e ambjenttit kundra tharjes se ajrit.Fuqia: 2400 W

6 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Ngrohese aeroterm Sinbo PTCDB-14Ngrohese aeroterm Sinbo me pllake qeramike per nje ngrohje sa me optimale ne ditet e ftohta te dimrit.

4 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

NGROHES AEROTHERM ELEKTRA ENA-801 2 NIVELENgrohese aeroterm Elektra Ena - 801 me dizajn kompakt, i lehte per te levizur kudo, i pershtatshem per vendosjen ne shume vende Absolutisht te sigurt. Mund te perdoret per ngrohjen gjate  dimrit dhe ftohje per veren,

1 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

NGROHES AEROTHERM PTC ELEKTRA ENAP-06 2 NIVELE. Ngrohese aeroterm Elektra Enap - 06  me dizajn kompakt, i lehte per te levizur kudo, i pershtatshem per vendosjen ne shume vende Absolutisht te sigurt. Mund te perdoret per ngrohjen gjate  dimrit dhe ftohje per veren,

2 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Tavoline Ngrohese Elektrike ETJ-1265IRTavoline Ngrohese Elektrike ETJ-1265IR , ideal per tu perdorur per ambjentet e lokaleve, bareve dhe restoranteve, si dhe per tu perdorur per sallone, dhoma gjumi, kopshte etj Fuqia 1000-1200W 

24 900,00 Lekë 29 900,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Reflektor Elektrik  ELEKTRA ENG-2000 2000 W. 4 Tuba Kuarci. Me Lageshtues ambjenti.

2 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

NGROHES AEROTHERM PTC Max KF603 Ngrohese aeroterm PTC Max KF603 me dizajn kompakt, i lehte per te levizur kudo, i pershtatshem per vendosjen ne shume vende Absolutisht te sigurt. Nuk shkakton  djegie te lekures dhe eshte  I pershtatshem per perdorim ne dhomat e gjumit, dhomat e punes dhe kudo.

3 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Ngrohes elektrik mural Simfer S.2350 WTBEshte i paisur me nje termostat me mundesi mbrojtje nga mbinxehja. I pajisur me turbo fan per nje ngrohje optimale te ambjentit.

14 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Ngrohes aeroterm model-FH-06Ngrohes aeroterm efikase per ngrohje  ne dimer, Fuqia(Watt): 2000 WNgjyra: E bardhe

2 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Ngrohes portabel  Handy Heater Nje ngrohes shume funksional me pllake qeramije, I cili nuk ju ze fare hapesire, vendoset direkt ne prize ne mur, pa kabuj qe tju shqetesojne neper kembe.

4 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Sipër