Ore inteligjente DZ09 me karte SIM

Produkt i Ri

Ore inteligjente DZ09 me karte SIM

Nje ore inteligjente e cila kryen te gjitha funksionet e nje Smartphone: telefonata, mesazhe, internet e shume funksione te tjera. Mjafton te vendosni karten SIM.

Gjithashtu mund te lidhet nepermjet Bluetooth-it me Telefonin tuaj (andorid ose iOS) dhe ju njofton kur ju vjen nje telefonate apo mesazh.

Mund te telefononi direkt nga Ora Smart DZ09

Ne gjendje

1 990,00 Lekë

-1 000,00 Lekë

2 990,00 Lekë

Ore inteligjente DZ09 me karte SIM

Nje ore inteligjente e cila kryen te gjitha funksionet e nje Smartphone: telefonata, mesazhe, internet e shume funksione te tjera. Mjafton te vendosni karten SIM.

Gjithashtu mund te lidhet nepermjet Bluetooth-it me Telefonin tuaj (andorid ose iOS) dhe ju njofton kur ju vjen nje telefonate apo mesazh.

Mund te telefononi direkt nga Ora Smart DZ09

Kamera 1.3 Mega Pixels. Ekran LCD tocuhscreen 1.54"

Ram: 128MB

Memoria e brendshme: 64 MB (Suporton karte memorje deri ne 32GB)

Vend per karte SIM micro. 

Bateri e rikarikueshme me kapacitet 450mAh. Stanby: 72 ore. Biseda telefonike: 6 ore

Degjim muzike: 8 ore

Konfigurimi i internetit behet nga karta SIM me te dhenat e operatorit tuaj telefonik.

Sistem operativ Android, me aplikacione te para-intsaluara (mates aktiviteti, kamera, makine llogaritese, mesazhe etj) dhe nuk mund te instalohen aplikacione te tjera.

Funksionon dhe si mates aktiviteti duke matur hapat qe beni gjate dites dhe ju kujton se duhet te levizni kur rrini shume kohe ulur.

Kundra himbjes: Nese largohet 10 metra nga telefoni ju njofton se po harroni telefonin pas.

Mat hapat dhr aktivitetin fizik

Monitoron Gjumin

Konfigurimi i internetit 2G behet duke vendosur karten SIM dhe te dhenat e operatorit tuaj telefonik.

Garancia: 1 muaj


Nuk ka ende përshtypje nga blerësit.

Shkruani një përshtypje

Ore inteligjente DZ09 me karte SIM

Ore inteligjente DZ09 me karte SIM

Ore inteligjente DZ09 me karte SIM

Nje ore inteligjente e cila kryen te gjitha funksionet e nje Smartphone: telefonata, mesazhe, internet e shume funksione te tjera. Mjafton te vendosni karten SIM.

Gjithashtu mund te lidhet nepermjet Bluetooth-it me Telefonin tuaj (andorid ose iOS) dhe ju njofton kur ju vjen nje telefonate apo mesazh.

Mund te telefononi direkt nga Ora Smart DZ09

Produkte të ngjashme

Ora Smart Mio eshte ora juaj e re me ekran te prekshem e teknologjise se larte dhe me personalizime te kompletuara! Permban shume funksione dhe mjete argetuese: Mund te beni foto, te luani me mini lojrat fantastike dhe shume te tjera. Mio Watch eshte me shume se nje ore e thjeshte, mbaje gjithmone me vete!

4 590,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Ora Smart Mio eshte ora juaj e re me ekran te prekshem e teknologjise se larte dhe me personalizime te kompletuara! Permban shume funksione dhe mjete argetuese: Mund te beni foto, te luani me mini lojrat fantastike dhe shume te tjera. Mio Watch eshte me shume se nje ore e thjeshte, mbaje gjithmone me vete!

4 590,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Ore smart A1 me karte SIM Nje ore inteligjente e cila kryen te gjitha funksionet e nje Smartphone: telefonata, mesazhe, internet e shume funksione te tjera. Mjafton te vendosni karten SIM.

3 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Ora Smart U8 me Bluetooth Nepermjet kesaj ore, e cilat lidhet me telefonat Android dhe Apple, ju mund te njoftoheni per cdo gje qe ndodh ne telefonin tuaj.

3 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Ore inteligjente per femije me GPS G72 Ore nteligjente per sigurine e larte te femijeve tuaj. Tregon gjate gjithe kohes vendodhjen e femijes permes sistemit GPS dhe LBS. Ka funksionin e ndihmes se shpejte SOS  dhe mundeson thirrjet dhe mesazhet mes prindit e femijes. Ora punon me karte Sim dhe lidhet perms wifi me smartphone te prindit permes instalimit...

7 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Ore inteligjente Platinet PHR207 rezistente ndaj ujitOre inteligjente dore, ideale per matjen e aktivitetit fizik. Monitoron rrahjet e zemres duke ju treguar gjithcka fale ekranit te madh.

4 890,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Ore inteligjente GT-88 me karte SIM Materiali i rripit  i gomuar ABS rezistent, Ekran TFT LCD rezistent ndaj gervishtjeve Rezistent ndaj ujit vetem per lagie siperfaqesore (nuk mund te futet brenda ne uje)

11 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Ore inteligjente Y1 me sim karte Nje ore inteligjente e cila kryen te gjitha funksionet e nje Smartphone: telefonata, mesazhe, internet e shume funksione te tjera. Mjafton te vendosni karten SIM. Gjithashtu mund te lidhet nepermjet Bluetooth-it me Telefonin tuaj (andorid ose iOS) dhe ju njofton kur ju vjen nje telefonate apo mesazh.

4 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Ore smart T2B me karte SIM Nje ore inteligjente e cila kryen te gjitha funksionet e nje Smartphone: telefonata, mesazhe, internet e shume funksione te tjera. Mjafton te vendosni karten SIM.

4 190,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Ore inteligjente Q18 me karte SIM Nje ore inteligjente e cila kryen te gjitha funksionet e nje Smartphone: telefonata, mesazhe, internet e shume funksione te tjera. Mjafton te vendosni karten SIM ose ta lidhi permes Bluetooth-it me Telefonin tuaj (andorid ose iOS) dhe te perdorni oren inteligjente kudo qe ndodheni.

3 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Ore inteligjente S1 sport me karte SimNje ore inteligjente e cila kryen te gjitha funksionet e nje Smartphone: telefonata, mesazhe, internet e shume funksione te tjera. Mjafton te vendosni karten SIM. Gjithashtu mund te lidhet nepermjet Bluetooth-it me Telefonin tuaj (andorid ose iOS).

3 290,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Ore inteligjente V8 me karte SIM Nje ore inteligjente e cila kryen te gjitha funksionet e nje Smartphone: telefonata, mesazhe, internet e shume funksione te tjera. Mjafton te vendosni karten SIM. Gjithashtu mund te lidhet nepermjet Bluetooth-it me Telefonin tuaj (andorid ose iOS) dhe ju njofton kur ju vjen nje telefonate apo mesazh.

3 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Ore smart X6 me karte SIMNje ore inteligjente e cila kryen te gjitha funksionet e nje Smartphone: telefonata, mesazhe, internet e shume funksione te tjera. Mjafton te vendosni karten SIM.

3 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Ore inteligjente per femije me GPS G36 Ore inteligjente per sigurine e larte te femijeve tuaj. Tregon gjate gjithe kohes vendodhjen e femijes permes sistemit GPS dhe LBS. Ka funksionin e ndihmes se shpejte SOS  dhe mundeson thirrjet dhe mesazhet mes prindit e femijes.Ora punon me karte Sim dhe lidhet me smartphone te prindit permes instalimit te...

6 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Ore sportive dhe Box Bluetooth Yuhai Nje ore multifunksionale dhe shume praktike ne perdorimin tuaj te perditshem.Sherben gjithashtu edhe si nje box per te degjuar muzike nga Sd card juaj ,mund ta perdorni si radio apo ta lidhni me bluetooth me telefonin tuaj.

3 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Sipër