Kërkoni  "Elektra" 23 rezultate u gjetën.

0 Përshtypje(t)

Ventilator Elektra EV-1602KR  16" Diametri: 16 inch (40 cm) Lartesia: 1.3 m 3 Nivele Shpejtesie Baza Metalike Rrjete Imet Komplet Metal/Inox

2 290,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Ventilator Elektra EV-I1621T 16"Diametri: 16 inch (40 cm) Lartesia: 1.3 m 4 Fleta metalike 3 Nivele Shpejtesie Baza Metalike Komplet Metal/Inox

4 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Ventilator me uje Elektra  MF-I-002  41L 26'' Diametri: 26 inch (66 cm) Trashesia e rrjetes 2.2 mm Fuqia Motorrike 180W Shpejtesia 138m3/min Kapaciteti i Depozites 41 Lit 3 Nivele Shpejtesie

24 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Ventilator me uje Elektra  MF-I-001  51L 26'' Diametri: 26 inch (66 cm) Trashesia e rrjetes 2.2 mm Fuqia Motorrike 180W Shpejtesia 138m3/min Kapaciteti i Depozites 51 Lit 3 Nivele Shpejtesie

29 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Kondicioner portabel Elektra 9000BTU EACP-09CK6 Kondicioner portabel per ftohje, per ta vendosur ne ambjente te ndryshme banimi apo biznesi. Marka: Elektra Tipi: Portabel Kapaciteti ne ftohje (BTU): 9000 BTU Klasa e energjise ne ftohje: A Siperfaqja qe mbulon: 20 - 22 metra katrore Garancia: 24 muaj

39 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Kondicioner portabel Elektra 12000BTU EACP-12CHK3 Kondicioner portabel per ftohje dhe ngrohje, per ta vendosur ne ambjente te ndryshme banimi apo biznesi. Marka: Elektra Tipi: Portabel Kapaciteti ne ftohje (BTU): 12000 BTU Klasa e energjise:  ne ngrohje: A; ne ftohje: A+ Siperfaqja qe mbulon: 21 - 25 metra katrore Garancia: 24 muaj

49 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Televizor Elektra 32 inch ET-32HD17-T2 Monitori : 32 “(81cm) Cilesia: HD Rezolucioni: (1366×768)

27 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Televizor Smart Elektra 32 inch ET-32HD17S-T2 Marka: Elektra Cilesia: HD Marres Dixhital Tokesor dhe kabllor i integruar DVB-T2 Network: Wifi

32 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Kondicioner Elektra 18000 BTU Inverter EIAC-18INV-COMarka: ElektraTipi: Inverter Fuqia (BTU): 18000 BTUKlasa e energjise ne ftohje: A++Klasa e energjise ne ngrohje: A++

82 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Ngrohes quartz me 4 shufra Elektra ENG-2830 Ngrohes i markes Elektra me 4 shufra quartz te cilat e percojne shume mire nxhetesine dhe realizojne nje ngrohje sa me optimale te ambjentit. Fuqia: 2000 W Me lageshtues ambjenti Me ventilator

2 790,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Panel ngrohes Elektra EPN-DL01S  me ventilator Paneli ngrohes Elektra thith ajrin e ftohte dhe e kthen ne ajer te ngrohte. Eshte i paisur me nje termostat me mundesi mreojtje nga mbinxehja. I pajisur me turbo fan per nje ngrohje optimale te ambjentit. Ideal per tu perdorur ne ambjente me hapesire deri ne 20-25 m2.

3 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Kalorifer Elektra me 11 elemente me ventilatorKy kalorifer elektrik  krijon një ambjent të përqëndruar të ngrohtë në menyrë mjaft eficente dhe mjaft të shpejtë.Marka: ElektraModeli: EK-4611Fuqia(Watt): 2300 WFuqia e ventilatorit: 300 WNgjyra: GriNr i elementeve : 11Permasat: 59.5 x16 x 66 cmGarancia: 12 muaj

6 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Kalorifer Elektra me 13 elemente me ventilatorKy kalorifer elektrik  krijon një ambjent të përqëndruar të ngrohtë në menyrë mjaft eficente dhe mjaft të shpejtë.Marka: ElektraModeli: EK-4613Fuqia(Watt): 2500 WFuqia e ventilatorit: 300 WNgjyra: GriNr i elementeve : 13Garancia: 12 muaj

7 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Ngrohes Aeroterm Elektra ENA-801 Fuqia(Watt): 2000 W Ngjyra: E bardhe  Me 2 nivele fuqie ngrohese

1 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Ngrohese me 3 shufra quartz Elektra ENG-2820 Ngrohese me 3 shufra quartz e markes Elektra,per nje ngrohje te shpejte dhe optimale per ambjentin tuaj. Fuqia: 1200 Watt Me dy nivele te ndryshme fuqie Me buton per ndezje dhe fikje. Me 3 shufra quartz

1 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Ngrohese me 4 shufra quartz Elektra ENG-1501 Ngrohese me 4 shufra ngrohje e markes Elektra, e cila shperndan ngrohtesi ne menyre uniforme. Me celesa per ndezje te shufrave vecmas ose te gjitha ne te njejten kohe Fuqia maksimale 2400 W

6 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Televizor Elektra 40 inch ET-40FHD17 Marka: Elektra Monitori : 40“ Modeli: ET-40FHD17 Cilesia: Full HD Rezolucioni: (1920×1080)

39 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Televizor Smart Elektra 40 inch ET-40FHD17S Marka: Elektra Monitori : 40“ Modeli: ET-40FHD17S Cilesia: Full HD Rezolucioni: (1920×1080)

49 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Televizor Elektra 43 inch ET-43FHD18-T2

42 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Televizor Smart Elektra 48 inch ET-48FHD18S-T2

64 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

NGROHES AEROTHERM ELEKTRA ENA-801 2 NIVELENgrohese aeroterm Elektra Ena - 801 me dizajn kompakt, i lehte per te levizur kudo, i pershtatshem per vendosjen ne shume vende Absolutisht te sigurt. Mund te perdoret per ngrohjen gjate  dimrit dhe ftohje per veren,

1 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

NGROHES AEROTHERM PTC ELEKTRA ENAP-06 2 NIVELE. Ngrohese aeroterm Elektra Enap - 06  me dizajn kompakt, i lehte per te levizur kudo, i pershtatshem per vendosjen ne shume vende Absolutisht te sigurt. Mund te perdoret per ngrohjen gjate  dimrit dhe ftohje per veren,

2 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Reflektor Elektrik  ELEKTRA ENG-2000 2000 W. 4 Tuba Kuarci. Me Lageshtues ambjenti.

2 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
Duke shfaqur 1 - 23 nga 23 produkte

Sipër