Kërkoni  "Gemei" 35 rezultate u gjetën.

Për faqe
0 Përshtypje(t)

Stilues flokesh Gemei GM-2906Nje stilues per ti bere floket tuaj me ondeE pajisur edhe me furcen shtese

2 290,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Makine qethje Gemei GM-657Makine profesionale per qethje flokesh 220-240 50/60 Hz 3w Me 4 krehera per te realizuar gjatesi te ndryshme qethjeje.

2 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Makine rroje Gemei 3 ne 1 GM-589Makine rroje me material inoksi me koke e cila pershtatet per gjatesi te ndryshme per te realizauar rruatjen ideale. Punon me korent dhe me bateri te rikarikueshme.

1 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Makine prerese per qimet e hundes dhe veshit Gemei GM-3002

990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Depilator Gemei 3 ne 1 GM-3055Depilator Gemei 3 ne 1 i pershtatshem per bikini, krahe dhe kembe Produkt origjinal Gemei

2 890,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Tharese flokesh Gemei GM-1716Tharese e cila nuk demton floket dhe rezlin tharje te shpejte me ajer te ngrohte ose te ftohte. Fuqia: 2200 Watt

2 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Makine rroje Gemei 3 ne 1 GM-789Makine rroje me material inoksi me koke e cila pershtatet per gjatesi te ndryshme per te realizauar rruatjen ideale. Punon me bateri te rikarikueshme. Kokat jane me material inoksi e celiku cilesor te cilat nuk irritojne lekuren.

1 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Makine qethese dhe rroje Gemei 8 ne 1 GM-581Nje makine qethese dhe rrojeÃÃà me 8 aksesore te ndryshem. E pershtatshme per qethje, rruatje dhe trimer per hunden dhe veshet Me bateri te rikarikueshme

3 790,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Makin qethese Gemei GM-656Makine profesionale per qethje flokesh Punon me korent dhe me bateri te rikarikueshme. Shume e lehte per tu pastruar, mund te lahet me uje te rrjedheshem.

2 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Makine qethese Gemei GM-6006Nje makine qethese shume profesionale Me 4 krehera per te realizuar gjatesi te ndryshme. Me bateri te rikarikueshme Me drite indikuese per karikimin Punon 60 minuta me bateri te plote

2 790,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Makine rroje dhe qethje Gemei GM-678Makine rroje me material inoksi me koke dhe kreher te levizshem qe pershtatet per gjatesi te ndryshme per te realizuar formen dhe gjatesine ideale te mjekres apo flokeve. Punon me korent dhe me bateri te rikarikueshme. Per gjatesi 3 -6 mm

1 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Makine rroje Gemei 3 ne 1 GM-572Makine rroje me material inoksi me koke e cila pershtatet per gjatesi te ndryshme per te realizauar rruatjen ideale. Punon me korent dhe me bateri te rikarikueshme. Karikohet vetem per 60 min, dhe mbane deri ne 8 ore.

1 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Pjaster Gemei GM-1902Pjaster me pllaka qeramike per drejtim sa me te mire te flokeve Me Sistem jonik per tju dhene flokeve shkelqim Nivele temperature nga 150  deri ne 230 grade celsius Sistem i shpejte ngrohje, gati per t'u perdorur ne pak sekonda

2 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Makine rroje Gemei 8200 Makine rroje Gemei me permasa shume te vogla dhe ne formen e nje cakmaku, perfekte per tu marre ne udhetime. Me shpejtesi te larte te rotacionit per nje lekure te paster dhe te lemuar brenda nje kohe te shkurter. Karikohet per 8 ore dhe mban 30 minuta bateri te vazhdueshme.

1 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Makine qethese Gemei 6007 Makine qethese me teh celiku e cila punon me energji elektrike Me disa krehera per te realizuar gjatesine e deshiruar per mjekren apo floket. Tensioni: 220V Frekuenca 50-60Hz

2 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Makine rroje Gemei 3 ne 1 GM-573Makine rroje me material inoksi me koke e cila pershtatet per gjatesi te ndryshme per te realizauar rruatjen ideale. Punon me korent dhe me bateri te rikarikueshme. Kokat jane me material inoksi e celiku cilesor te cilat nuk irritojne lekuren.

2 290,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Makine rroje dhe qethese Gemei  5 ne 1 GM-571Nje makine qethese dhe rroje me 5 aksesore te ndryshem.E pershtatshme per qethje, rruatje dhe trimer per hunden dhe veshet, pasi permban koka me gjatesi te ndryshme per te realizuar stilimn e deshiruar.Me bateri te rikarikueshmeKoha e karikimit te plote: 5 orePunon 40 min me bateri.Drite LED qe tregon mbarimin...

3 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Makine rroje Gemei 3 ne 1 GM-585 Makine rroje 3 ne 1 me material shumne cilesor, e cila pershtatet per gjatesi te ndryshme per te realizuar rruatjen apo qethjen ideale. Punon me korent dhe me bateri te rikarikueshme. Karikohet shuem shpejt. Kokat jane me material te cilat nuk irritojne lekuren.

2 290,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Makine rroje dhe qethese Gemei 5 ne 1 GM-801 Nje makine qethese dhe rroje me 5 modele aksesoresh te ndryshem me tehe celiku qe nuk ndryshken. E pershtatshme per qethje, rruatje dhe trimer per hunden dhe veshet, pasi permban koka me gjatesi te ndryshme per te realizuar stilimn e deshiruar.

4 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Makine rroje dhe qethese Gemei 8 ne 1 GM-575 Nje makine qethese dhe rroje me 8 modele aksesoresh te ndryshem me tehe celiku qe nuk ndryshken. E pershtatshme per qethje, rruatje dhe trimer per hunden dhe veshet, pasi permban koka me gjatesi te ndryshme per te realizuar stilimn e deshiruar.

3 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Makine qethje Gemei GM-6028 Makine profesionale per qethje flokesh me 3 krehra me gjatesi te ndryshme.

1 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Pjaster Gemei GM-1973 Pjaster me pllaka qeramike per drejtim sa me te mire te flokeve pa i demtuar ata. Nivele temperature nga 120  deri ne 200 grade celsius

2 790,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Tharese flokesh Gemei GM-1719 Tharese e cila nuk demton floket dhe rezlin tharje te shpejte me ajer te ngrohte ose te ftohte. Fuqia: 1800 Watt 2 nivele shpejtesie 3 nivele nxehtesie

2 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Makine rroje dhe qethese Gemei 10 ne 1 GM-592 Nje makine qethese dhe rroje me 10 modele aksesoresh te ndryshem me tehe celiku qe nuk ndryshken. E pershtatshme per qethje, rruatje dhe trimer per hunden dhe veshet, per vetullat, dhe koke per vijezime dhe permban koka me gjatesi te ndryshme per te realizuar stilimin e deshiruar.

2 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Makine prerese 3 ne 1 Gemei GM-3107 Nje makine multifunksionale 3 ne 1 e cila i nevojitet cdokujt per kujdesin personal dhe intim te perditshem. Me 3 koka te ndryshme, te cilat jane te pershtatshme per qimet e hundes, te vetullave, te vesheve dhe per favoritet.

1 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Pjaster-Stilues 3 ne 1 Gemei GM-2922 Nje stilues-pjaster multifunksionale me pllaka qeramike e cila sherben per te krijuar modelin e deshiruar te flokeve ne menyre te shpejte dhe efikase. Me 3 funksione: per floke te drejta, per floke me onde dhe per kacurrela.

2 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Stilues 7 ne 1 Gemei GM-4831 Nje stilues multifunksional me 7 koka te ndryshme per te te realizuar modelin tuaj ideal dhe duke mbrojtur floket maksimalisht. Me 3 nivele shpejtesie. Me sistem mbrojtje nga mbinxehja.

3 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
Duke shfaqur 1 - 27 nga 35 produkte

Sipër