Kërkoni  "Ngrohese" 25 rezultate u gjetën.

0 Përshtypje(t)

Ngrohese Murale First Austria 5571-4 Instalohet shume thjesht dhe nuk ka nevoje per tuba. Kapaciteti: siperfaqe deri n 20-25 m2 Eshte projektuar per te realizuar procesin e ngrohjes dhe ne vere sherben si nje ventilues per te freskuar ajrin ne ambientet e shtepise tuaj. Me dy nivele nxehtesie Fuqia: 1000Wat-2000Wat

7 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Ngrohese Murale First Austria me jonizim FA-5571-8Instalohet shume thjesht dhe nuk ka nevoje per tuba. Eshte projektuar per te realizuar procesin e ngrohjes dhe ne vere sherben si nje ventilues per te freskuar ajrin ne ambientet e shtepise tuaj. Me dy nivele nxehtesie Fuqia: 1000Wat-2000Wat

12 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Ngrohese Murale Iskra PTC-2021LInstalohet shume thjesht dhe nuk ka nevoje per tuba. Kapaciteti: siperfaqe deri ne 20-25 m2 Eshte projektuar per te realizuar procesin e ngrohjes permes pllakes qeramike dhe ne vere sherben si nje ventilues per te freskuar ajrin ne ambientet e shtepise tuaj. Me dy nivele fuqie: 1000Wat-2000Wat

6 590,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Kondicioner portativ Montecasa HW2034 Instalohet shume thjesht dhe nuk ka nevoje per tuba. Kapaciteti: siperfaqe deri ne 20-25 m2 Eshte projektuar per te realizuar procesin e ngrohjes dhe te ftohjes. Me dy nivele fuqie Fuqia: 1000Wat-2000Wat

7 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Ngrohese Murale Renova Instalohet shume thjesht dhe nuk ka nevoje per tuba. Kapaciteti: siperfaqe deri ne 20-25 m2 Eshte projektuar per te realizuar procesin e ngrohjes dhe ne vere sherben si nje ventilues per te freskuar ajrin ne ambientet e shtepise tuaj. Me dy nivele fuqie: 1000Wat-2000Wat

6 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Ngrohese aeroterm Tambrook TB-905Ngrohese aeroterm me rezistence qeramike dhe me funksion rrotullues per nje ngrohje efikase gjate dimrit. Fuqia:1500WMbrojtje nga mbinxehjaMe 2 Nivele fuqieRezistenca QeramikeFuqia ne Watt: 1500W Permasat: 19 x 15.5 x 28.8 cm

2 790,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Ngrohese Quartz Montecasa HQ1235ANgrohese e markes Montecasa me shufra quartz, e pajisur me depozite uji qe nuk lejon tharjen e ajrit. Me 3 shufra Fuqia : 1800 W Garancia: 6 muaj

2 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Ngrohese aeroterm JL NIVA KPT-2213Ngrohese aeroterm me rezistence qeramike, me funksion rrotullues 80 grade per te realizuar nje ngrohje sa me te mire te ambjentit tuaj Fuqia : 1500 W Me dy nivele fuqie: 750 wat dhe 1500 wat Permasat: 20 x 70 x 10 cm

5 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Ngrohese Kumtel me 4 shufra quartz KS-2760 Ngrohese me 4 shufra quartz te cilat ndizen vecmas ose te gjhitha njekohesisht. Fuqia: 2200 W Me dy nivele fuqie Me termostat te rregullueshem. Me veshje anesore alumini.

3 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Ngrohese aeroterm KPT-2000 Ngrohese aeroterm me rezistence qeramike, me funksion rrotullues 90 grade per te realizuar nje ngrohje uniforme dhe sa me te mire te ambjentit tuaj. Me ekran dizhital qe tregon temperaturen e ambjentit. Funksionion si ventilues per veren.

5 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Ngrohese me Gaz Venus LQ-H002 Sobe ngrohjeje me gaz e markes Venus per nje ngrohje shume optimale dhe ekonomike ne ditet e dimrit. Me panel kontrolli qe rregullon volumin e nxehtesise

10 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Ngrohese Luxell me 5 shufra quartz Ketao LX-2000J Ngrohese me 5 shufra quartz te cilat ndizen vecmas ose te gjhitha njekohesisht, me depozite uji per lageshtimin e ambjenttit kundra tharjes se ajrit. Fuqia: 2800 W Me dy nivele fuqie (1400w dhe 2800w) Me termostat te rregullueshem. Me veshje anesore alumini. Me depozite per uje Me kembeza me rrota

5 290,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Ngrohese me 3 shufra quartz Luxell LX2820M Ngrohese me 3 shufra quartz e markes Luxell, me sistem mbrjojtjeje nga mbinxehja. Fuqia: 1500 Watt Me buton per ndezje dhe fikje. Me 3 shufra quuartz

1 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Ngrohese Kumtel Carbon TH1800 Ngrohes i markes Kumtel me shufra karboni, nje teknologji e cila arrinte cliroje shume nxehtesi per nje ngrohje sa me te shpejte. Fuqia: 1800wat

10 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Ngrohese me 4 shufra quartz Elektra ENG-1501 Ngrohese me 4 shufra ngrohje e markes Elektra, e cila shperndan ngrohtesi ne menyre uniforme. Me celesa per ndezje te shufrave vecmas ose te gjitha ne te njejten kohe Fuqia maksimale 2400 W

6 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Ngrohese aeroterm Silvercrest  11AL  Ngrohese aeroterm Silvercrest  me dizajn kompakt, i lehte per te levizur kudo, i pershtatshem per vendosjen ne shume vende Absolutisht te sigurt. Mund te perdoret per ngrohjen gjate  dimrit dhe ftohje per veren,

3 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Ngrohese aeroterm Easy Home   Ngrohese aeroterm Easy Home  me dizajn kompakt, i lehte per te levizur kudo, i pershtatshem per vendosjen ne shume vende Absolutisht te sigurt. Mund te perdoret per ngrohjen gjate  dimrit dhe ftohje per veren, Nuk shkakton  djegie te lekures dhe eshte  I pershtatshem per perdorim ne dhomat e gjumit, dhomat e punes dhe kudo.

3 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Ngrohese aeroterm JL NIVA KPT-2203Ngrohese aeroterm me rezistence qeramike, me funksion rrotullues 80 grade per te realizuar nje ngrohje uniforme dhe sa me te mire te ambjentit tuajFuqia : 2000 W

5 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Ngrohese murale Quartz QT05Ngrohese me 2 shufra quartz e cila vendoset ne mur.

3 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Ngrohese me 2 shufra Quartz Heater 080QT07Ngrohese me 2 shufra quartz me sistem mbrjojtjeje nga mbinxehja.Fuqia: 800 Watt

2 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Ngrohese me 3 shufra quartz Ketao RH 80Ngrohese me 3 shufra quartz te cilat ndizen vecmas ose te gjitha njekohesisht, me depozite uji per lageshtimin e ambjenttit kundra tharjes se ajrit.Fuqia: 2400 W

6 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Ngrohese aeroterm Sinbo PTCDB-14Ngrohese aeroterm Sinbo me pllake qeramike per nje ngrohje sa me optimale ne ditet e ftohta te dimrit.

4 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

NGROHES AEROTHERM PTC ELEKTRA ENAP-06 2 NIVELE. Ngrohese aeroterm Elektra Enap - 06  me dizajn kompakt, i lehte per te levizur kudo, i pershtatshem per vendosjen ne shume vende Absolutisht te sigurt. Mund te perdoret per ngrohjen gjate  dimrit dhe ftohje per veren,

2 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Ngrohese Murale Timberk   TFH W200.UPInstalohet shume thjesht dhe nuk ka nevoje per tuba.Kapaciteti: siperfaqe deri ne 20-25 m2

6 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Tavoline Ngrohese Elektrike ETJ-1265IRTavoline Ngrohese Elektrike ETJ-1265IR , ideal per tu perdorur per ambjentet e lokaleve, bareve dhe restoranteve, si dhe per tu perdorur per sallone, dhoma gjumi, kopshte etj Fuqia 1000-1200W 

24 900,00 Lekë 29 900,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
Duke shfaqur 1 - 25 nga 25 produkte

Sipër