Kërkoni  "boks" 51 rezultate u gjetën.

Për faqe
0 Përshtypje(t)

Set Bokse per makinen TS-1372 Set me bokse me tingull te paster dhe te qarte.

2 790,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Set Bokse per makinen TS-6972 300W Set me bokse me tingull te paster dhe te qarte.

3 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Set Bokse per makinen TS-1672 Set me bokse me tingull te paster dhe te qarte.

2 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Set Bokse per makinen TS-A6975S 1000WSet me bokse me tingull te paster dhe te qarte. Permasat: 6ââ x 9ââ Fuqia maksimale: 1000W

3 890,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Boks per makinen 10 inch

2 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Set Bokse per makinen TS-6972 800W Set me bokse me tingull te paster dhe te qarte.

3 690,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Set Bokse per makinen 10 cm  TS-G1042RSet me bokse me tingull te paster dhe te qarte. Diametri: 10 cm Fuqia maksimale: 120W Fuqia nominale: 25W

1 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Set Bokse per makinen 16 cm TS-A1672ESet me bokse me tingull te paster dhe te qarte. Diametri: 16 cm Fuqia maksimale: 220W Fuqia nominale: 30W

2 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Set Bokse per makinen ROADSTAR 5'' VO-501Set me bokse me tingull te paster dhe te qarte. Diametri: 13 cm Fuqia maksimale: 100W Fuqia nominale: 50W Frekuenza 90-20000Hz , 88db(1w1m)

2 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Bokse te vogla sistra per makinen TS-T120, 10 wat

1 790,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Boks me transformator per amplifikator me 100V, 70 watt

9 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Bokse me bluetooth,radio,usb,memory card dhe lidhet me kompjuter,tv etj., 150w

11 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Bokse me transformator per amplifikator me 100V kundra ujit, 20watt

11 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Set Bokse pa transformator. Ngjyra e bardhe dhe e zeze, 25 wat

8 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Amplifikator per bokse me trasformator dhe omik 4-16 ohm. - Fuqia output : 40W RMS at 10%THD/50W RMS Max - Kanali input : Mic 3x 0.65mV/4.7kΩ - Aux : 1xAux 100mV/4.7okΩ - Frekuencat : 50-1500Hz + 3dB Speaker - Output : 4Ω, 8Ω, 16Ω, 100V - Digital Player : Mp3 player me USB, SD dhe MMC card reader.

19 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

- Amplifikator profesional - Rated Impedance : 4-8Ω - Remote Control - Frekuenca : 50-60Hz - SNR : 91-100 dB - 2 kanale, USB, SD - Output Power : 100-200W

6 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Set Bokse per makinen 10 cm  TS-A1095SSet me bokse me tingull te paster dhe te qarte. Diametri: 10 cm Fuqia maksimale: 200W Fuqia nominale: 20W Ndjeshmeria: 91 dB

2 690,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Bokse Omega OG-117BBokse per kompjuterin tuaj te markes Omega, me tingull shume cilesor dhe me nje dizajn elegant.

1 790,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Bokse Omega OG-118B Bokse per kompjuterin tuaj te markes Omega me tingull shume cilesor dhe me nje dizajn elegant.

1 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Set Bokse per makinen 600W TS-A6995Set me bokse me tingull te paster dhe te qarte. Permasat: 6''x 9'' (18 x 27 cm)

3 790,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

BOKSE KOMPJUTERI 2,1 20WATT

2 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Degjoni muzike me cilesi maksimale nga kompania Spanjolle Energysistem. Muzike pa kabull

4 900,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Degjoni muzike gjate gjithe dites. Harroni kabullat. Ky produkt eshte teper praktik dhe mund ta mbani kudo me vete

3 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Boks muzike X3 mini  per te degjuar muzike kudo qe ndodheni. Lidhet permes wireless dhe Bluetooth me pajisjet tuaja (smartphone, kompjuter, laptop, tablete audio player etj). Suporton USB dhe TF card deri ne 16GB ( e pa perfshire ne paketim)

2 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Mini Boks me bluetooth X6 Mini boks per te degjuar muzike kudo qe ndodheni. Lidhet permes Bluetooth me pajisjet tuaja (radio, smartphone, kompjuter, laptop, tablete audio player etj). Gjithastu  mund te degjoni muzike direkt nga USB-ja, karta e memorjes apo te degjoni edhe Radio. Karikohet per 2 ore dhe mund te luaj muzike deri ne 3 ore rresht

2 290,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Mini Boks me bluetooth me llampe LED Mini boks per te degjuar muzike kudo qe ndodheni. Lidhet permes Bluetooth me pajisjet tuaja (radio, smartphone, kompjuter, laptop, tablete audio player etj). Gjithashtu  mund te degjoni muzike direkt nga USB-ja, karta e memorjes apo te degjoni edhe Radio. Karikohet dhe mund te luaj muzike deri ne 4 ore rresht

1 590,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Boks me transformator per amplifikator me 100V, 20 watt

2 590,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
Duke shfaqur 1 - 27 nga 51 produkte

Sipër