Kërkoni  "enekuzhine" 22 rezultate u gjetën.

0 Përshtypje(t)

Set me 5 tenxhere XingatoNje set shume funksional per kuzhinen tuaj me 5 cope tenxhere xingate me kapake qelqiMe madhesi te ndryshme prej 16, 18, 20, 22 dhe 24 cm.Tenxheret perdoren per gatim ne soba te ndryshme si: gaz, elektrike, qeramike etj.Nuk rekomandohet per perdorim ne grila ne natyre ose mbi flake te hapura ne natyre.

3 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Set me 6 tenxhere Inoks Zepter ZP-5213Set me 4 tenxhere dhe 2 tigane me permasa te ndryshme me kapak qelqi secila, me material inoks shume cilesor. Pjesa e poshtme termike, nxehen shpejt dhe ruajne nxehtesine.

7 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Set me 2 tenxhere Inoks Ikea 365+ Set me 2 tenxhere Inoks shume cilesor te markes Ikea linja 365+ me kapacitet 3 lt dhe 5 lt. Material celik inoks te pershtatshme per vatra induksioni. Nuk ngjisin dhe gatuajne ushqime te shendetshme per cdo dite te vitit.

3 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Set tenxhere 24 cm dhe tigan 28 cm me veshje guri Nje set shume funksional me nje tenxhere dhe nje tigan shume cilesor me veshje guri, qe lejon nje nxehje te shpejte duke kursyer energji.

3 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Tenxhere me veshje guri 22 cm Nje tenxhere shume cilesore me veshje guri, qe lejon nje nxehje te shpejte duke kursyer energji. Tenxherja eshte me material alumin "cast aluminium" me veshje guri, qe nxehet shpejt dhe nuk ngjit. Kapaku eshte alumini dhe pjeserisht xhami.

1 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Tenxhere me veshje guri 24 cm Nje tenxhere shume cilesore me veshje guri, qe lejon nje nxehje te shpejte duke kursyer energji. Tenxherja eshte me material alumin "cast aluminium" me veshje guri, qe nxehet shpejt dhe nuk ngjit. Kapaku eshte alumini dhe pjeserisht xhami. Diametri i tenxheres: 24 cm Ngjyra: kafe, e zeze

2 090,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Tenxhere me veshje guri 26 cm Nje tenxhere shume cilesore me veshje guri, qe lejon nje nxehje te shpejte duke kursyer energji. Tenxherja eshte me material alumin "cast aluminium" me veshje guri, qe nxehet shpejt dhe nuk ngjit. Kapaku eshte alumini dhe pjeserisht xhami. Diametri i tenxheres: 26 cm Ngjyra: kafe, e zeze

2 190,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Tenxhere me veshje guri 28 cm Nje tenxhere shume cilesore me veshje guri, qe lejon nje nxehje te shpejte duke kursyer energji. Tenxherja eshte me material alumin "cast aluminium" me veshje guri, qe nxehet shpejt dhe nuk ngjit. Kapaku eshte alumini dhe pjeserisht xhami. Diametri i tenxheres: 28 cm Ngjyra: kafe, e zeze

2 290,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Tigan me veshje guri 28 cm Nje tigan shume cilesor me veshje guri, qe lejon nje nxehje te shpejte duke kursyer energji. Tigani eshte me material alumin "cast aluminium" me veshje guri, qe nxehet shpejt dhe nuk ngjit. Diametri i tiganit: 28 cm Ngjyra: kafe

1 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Tigan me veshje guri 20 cmNje tigan shume cilesor me veshje guri, qe lejon nje nxehje te shpejte duke kursyer energji.Tigani eshte me material alumin "cast aluminium" me veshje guri, qe nxehet shpejt dhe nuk ngjit.Diametri i tiganit: 20 cmNgjyra: kafe

1 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Tigan me veshje guri 22 cmNje tigan shume cilesor me veshje guri, qe lejon nje nxehje te shpejte duke kursyer energji.Tigani eshte me material alumin "cast aluminium" me veshje guri, qe nxehet shpejt dhe nuk ngjit.Diametri i tiganit: 22 cmNgjyra: kafe

1 790,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Set me 3 tenxhere Kaisa Villa Nje set shume funksional per kuzhinen tuaj me 3 cope tenxhere me material inox shume cilesor dhe me kapake qelqi. Dizajn shume elegant zvicerian me ngjyre argjendi dhe elemente ngjyre ari te dorezat dhe te kapaket. Me madhesi te ndryshme prej 18, 22 dhe 24 cm.

4 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Tenxhere per skuqje 3 ne 1 me kullese inoksi 24 Cm Nje tenxhere e cila i nevojitet cdokujt ne kuzhine pasi perdoret per 3 funksione te ndryshme. Ideale per skuqje pasi tenxherja ka kullesen e inoksit qe ua ben gatimin shume te lehte dhe komod. Gjithashtu perdoret si tenxhere e thjeshte, apo per te zjere dhe per ti kulluar direkt produktet nga kullesa prej...

1 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Shporte gatimi Chef Basket Nje pajisje e domosdoshme per cdo kuzhine. Per shkak te sistemit te saj unik, shporta e gatimit mund te perdoret ose ne menyre te pavarur ose sebashku me enet e tjera te gatimit, per te pregatitur ushqime ne avull apo per skuqje apo edhe si kullese e thejshte.

1 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Set me 3 tasa per ushqim Set multifunksional me 3 tasa te cilat vendosen ne shtresa siper njeri tjetrit, per te ruajtur ushqimet  te fresketa dhe te shendetshme si dhe per ti marre ato me vete ne pune apo ne udhetime te ndryshme.

1 690,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Set me 6 thika celiku Berlinger Haus BH-2337 Nje set shume i dosmosdoshem per kuzhinen tuaj, me 6 thika mjaft funksionale dhe cilesore gjermane te markes Berlinger Haus, me material celik inoks te veshura me qymyr diamanti. me perberje antibakteriale,

3 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Set me 18 pjata qeramike Nje set me 18 pjata qeramike, shume te nevojshme per kuzhinen tuaj.

2 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Set me 3 tigane me dizajn me veshje guri ItalStoneNje set shume fgunksional per kuzhinen  tuaj me 3 tigane shume cilesore italiane me veshje guri, qe lejon nje nxehje te shpejte duke kursyer energji.

3 290,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Set me 4 tenxhere + 2 tigane Kaisa Villa Nje set shume funksional per kuzhinen tuaj me 6 aksesore te ndryshem: 4 tenxhere + 2 tigane me material inox shume cilesor anti ngjitje dhe me kapake qelqi. Dizajn shume elegant zvicerian me ngjyre argjendi dhe elemente ngjyre ari te dorezat dhe te kapaket.

7 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Set me 3 kullesa inoksi Nje set shume i nevojshem per kuzhinen  tuaj me 3 kullesa material inoksi te permasave te ndryshme. Mund ti perdorni si kulelse normale apo per te skuqur dhe per te gatuar me avull.

1 790,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Set me 2 tenxhere Bis Pentolle Nje set shume i nevojshem per kuzhinen tuaj, me 2 tenxhere me kapak te permasave te ndryshme me material alumin qe nuk ngjit.

1 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Set me 5 tasa Frigo Box 1.2lt Nje set shume funksional dhe i nevojshem per kuzhinen  tuaj me 5 tasa plastike me kapake me permasa 1.2 lt secili. I pershtatshem per te ruajtur ushqime ne frigorifer dhe duron temperatura nga -30 deri ne 100 grade celsius.

1 290,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
Duke shfaqur 1 - 22 nga 22 produkte

Sipër