Kërkoni  "ngrohes" 67 rezultate u gjetën.

Për faqe
0 Përshtypje(t)

Panel ngrohes elektronik Atlantic F117 thith ajrin e ftohte dhe e kthen ne ajer te ngrohte. Eshte i paisur me nje termostat elektronik mundeson mbajtjen e nje temperature kostante te ambjentit. Ideal per tu perdorur ne ambjente me hapesire deri ne 25 m2 Marka: Atlantic

13 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Ky kalorofer elektrik  krijon një ajër të përqëndruar të ngrohtë në menyrë mjaft eficente dhe mjaft të shpejtë. Ideal per tu perdorur ne ambjente me hapesire deri ne 25 m2Marka: Midea

8 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Ngrohes me ajer aeroterm, shume efikas per ngrohjen e ambjenteve te vogla dhe me system per mbrojtje nga mbinxehja.Marka: Vivax

1 890,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Ngrohes quartz Akel AS1200 Marka: Akel Garancia: 12 muaj

4 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Ngrohes quartz Akel AS1210Marka: AkelGarancia: 12 muaj

5 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Paneli Atlantic F117 thith ajrin e ftohte dhe e kthen ne ajer te ngrohte. Eshte i paisur me nje termostat elektronik mundeson mbajtjen e nje temperature kostante te ambjentit. Ideal per tu perdorur ne ambjente me hapesire deri ne 20 m2

12 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Ngrohes quartz me  4 shufra Akel me telekomande Marka: Akel Garancia: 12 muaj

7 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Ngrohes quartz me 5 shufra me krijues lageshtie Akel AS1210S  Marka: Akel Garancia: 12 muaj

6 500,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Panel ngrohes Breixo BPN2000  me ventilatorMarka: BreixoGarancia: 6 muaj

4 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Kalorifer Olimpia Splendid me 9 elemente me ekran dixhitalMarka: Olimpia Splendid

10 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Kalorifer elektrik VIVAX me 11 elementeKy kalorofer elektrik  krijon një ambjent të përqëndruar të ngrohtë në menyrë mjaft eficente dhe mjaft të shpejtë.Marka: Vivax

8 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Kalorifer elektrik VIVAX me 13 elementeKy kalorofer elektrik  krijon një ambjent të përqëndruar të ngrohtë në menyrë mjaft eficente dhe mjaft të shpejtë.Marka: Vivax

9 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Panel ngrohes elektronik Atlantic F118 me ekran dixhital Paneli Atlantic F118 thith ajrin e ftohte dhe e kthen ne ajer te ngrohte. Eshte i paisur me nje termostat elektronik mundeson mbajtjen e nje temperature kostante te ambjentit. Ideal per tu perdorur ne ambjente me hapesire deri ne 30 m2.

14 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Ngrohes per kembet  Imetec Relaxy Nje ngrohes elektrik per kembet i markes Imetec. Me Material te bute dhe te rehatshem , qe siguron nje relaksim total te kembeve. Me telekomande dixhitale, e cila ju lejon te zgjidhni temperaturen qe deshironi.

6 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Ngrohes me korent per qafen Imetec Relaxy Nje ngrohes me korent shume relaksues i markes Imetec, , i cili perdoret per nje relaksim dhe kundra dhimbjeve te qafes. Me Material te bute dhe te rehatshem. Me telekomande dixhitale, e cila ju lejon te zgjidhni temperaturen qe deshironi.

8 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Panel ngrohes Iskra PN2500 Paneli ngrohes Iskra thith ajrin e ftohte dhe e kthen ne ajer te ngrohte. Eshte i paisur me nje termostat elektronik mundeson mbajtjen e nje temperature kostante te ambjentit. Ideal per tu perdorur ne ambjente me hapesire deri ne 25-30 m2

8 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Ngrohes elektrik mural EMJ-18CWNgrohes elektrik mural ideal per tu perdorur per ambjentet e lokaleve, bareve dhe restoranteve.Fuqia: 1600-1900W220-240V~ 50Hz

11 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Ngrohes elektrik portabel  EPJ-1260D Ngrohes elektrik portabel i papershkrueshem nga uji, ideal per tu perdorur per ambjentet e lokaleve, bareve dhe restoranteve, si dhe per tu perdorur per tualete, sallone, dhoma gjumi, kopshte etj

9 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Ngrohes elektrik vertikal  ESJ-18CSNgrohes elektrik vertikal , ideal per tu perdorur per ambjentet e lokaleve, bareve dhe restoranteve.Fuqia: 1600-1900W220-240V~ 50Hz

15 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Tavoline ngrohese elektrike ETJ-1265IR Tavoline ngrohese elektrike , ideale per tu perdorur per ambjentet e lokaleve, bareve dhe restoranteve.65 cm e larteDiametri I tavolines 50 cm (material qelq)Fuqia: 1000-1200W

19 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Tavoline ngrohese elektrike ETJ-1695IR Tavoline ngrohese elektrike , ideale per tu perdorur per ambjentet e lokaleve, bareve dhe restoranteve.Eficence e larte ngrohjejeMe fibra karboniMe celes sigurieMe ndricim LedMe sensoe ndjeshmerie IR95 cm e larteDiametri I tavolines 50 cm (material qelq)Fuqia: 1350-1600W220-240V~ 50Hz

27 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Ngrohese me gaz Elektra ENL- PC08 BlackNgrohese me gaz e pershtatshme per lokale apo ambjente te tjera te hapura. Forma: KerpudheMe gaz Ngjyra: E zezeMateriali:Metal me lyerje

22 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Ngrohese me gaz Elektra ENL-SH01 SilverNgrohese me gaz e pershtatshme per lokale apo ambjente te tjera te hapura. Forma: Kerpudhe Me gaz Ngjyra: Argjend Materiali:Metal me lyerje

24 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Ngrohese me gaz Elektra ENL-SS03 Inox Silver Ngrohese me gaz e pershtatshme per lokale apo ambjente te tjera te hapura. Forma: Kerpudhe Me gaz Ngjyra: Argjend Materiali: Inox

29 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Ngrohese me gaz Elektra ENL-SS07  Ngrohese me gaz e pershtatshme per lokale apo ambjente te tjera te hapura. Forma: KonikeMe gaz Ngjyra: ArgjendMateriali: Celik qe nuk ndryshket (STAINLESS STEEL)Garancia: 12 muaj

49 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Ngrohese me gaz Elektra ENL-SS09 InoxNgrohese me gaz e pershtatshme per lokale apo ambjente te tjera te hapura. Forma: CilindrikeMe gaz Ngjyra: ArgjendMateriali: Inox Garancia: 12 muaj

39 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Ngrohes Aeroterm FH02 2000WFuqia(Watt): 2000 WNgjyra: E bardhe Me 2 nivele fuqie ngrohese

1 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
Duke shfaqur 1 - 27 nga 67 produkte

Sipër