Kërkoni  "plazh" 60 rezultate u gjetën.

Për faqe
0 Përshtypje(t)

Set Bateri e jashtme 2600 mah + shkop selfie + cante kundra ujit per smartphone

1 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Set Shkop selfie + mini boks me bluetooth me llampe Led KH70-72

1 590,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Set Bateri e jashtme 2600 mah + shkop selfie + cante kundra ujit per smartphone + mini boks me bluetooth Led

2 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Degjoni muzike me cilesi maksimale nga kompania Spanjolle Energysistem. Muzike pa kabull

4 900,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Degjoni muzike gjate gjithe dites. Harroni kabullat. Ky produkt eshte teper praktik dhe mund ta mbani kudo me vete

3 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Boks muzike X3 mini  per te degjuar muzike kudo qe ndodheni. Lidhet permes wireless dhe Bluetooth me pajisjet tuaja (smartphone, kompjuter, laptop, tablete audio player etj). Suporton USB dhe TF card deri ne 16GB ( e pa perfshire ne paketim)

2 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Mini Boks me bluetooth X6 Mini boks per te degjuar muzike kudo qe ndodheni. Lidhet permes Bluetooth me pajisjet tuaja (radio, smartphone, kompjuter, laptop, tablete audio player etj). Gjithastu  mund te degjoni muzike direkt nga USB-ja, karta e memorjes apo te degjoni edhe Radio. Karikohet per 2 ore dhe mund te luaj muzike deri ne 3 ore rresht

2 290,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Mini Boks me bluetooth me llampe LED Mini boks per te degjuar muzike kudo qe ndodheni. Lidhet permes Bluetooth me pajisjet tuaja (radio, smartphone, kompjuter, laptop, tablete audio player etj). Gjithashtu  mund te degjoni muzike direkt nga USB-ja, karta e memorjes apo te degjoni edhe Radio. Karikohet dhe mund te luaj muzike deri ne 4 ore rresht

1 590,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Boks me bluetooth New Rixing HYBT820. Ngjyra e zeze

2 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Boks me Wifi  F MLL-60

2 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Boks me bluetooth N3

2 390,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Mini Boks me bluetooth me llampe Led KH70-72                                                          Mini boks per te degjuar muzike kudo qe ndodheni. Lidhet permes Bluetooth me pajisjet tuaja (radio, smartphone, kompjuter, laptop, tablete audio player etj).

1 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Set 2 ne 1 per meshkuj kepuce  + pantallona plazhiPantallonat e plazhit jane material 100% poliester Kepucet jane te pershtatshme per te notuar dhe per vendet me plazhe me gure per te mbrojtur kembet nga demtimet

1 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Set 3 ne 1 per meshkuj kepuce  + pantallona plazhi + cante sportivePantallonat e plazhit jane material 100% poliester Kepucet jane te pershtatshme per te notuar dhe per vendet me plazhe me gure per te mbrojtur kembet nga demtimet Canta e plazhit eshte material cillesor dhe stil sportiv

2 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Set 5 ne 1 per meshkuj kepuce  + pantallona plazhi + cante sportive + kapele + syze dielliPantallonat e plazhit jane material 100% poliester Kepucet jane te pershtatshme per te notuar dhe per vendet me plazhe me gure per te mbrojtur kembet nga demtimet Canta e plazhit eshte material cillesor dhe stil sportiv Kapelja eshte material 65% poliester dhe 25 %...

3 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Set 2 ne 1 per meshkuj shapka + pantallona plazhiPantallonat e plazhit jane material 100% poliester Shapkat jane te pershtatshme per plazh me material rezistent

1 790,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Set 3 ne 1 per meshkuj shapka + pantallona plazhi + syze dielliPantallonat e plazhit jane material 100% poliester Shapkat jane te pershtatshme per plazh me material rezistent Syzet jane me efekt pasqyre

2 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Set per zhytje syze noti + tub ajriSet i pershtateshem per tu perdorur per moshat mbi 12 vjec. Seti permban syzet dhe tubin e ajrit.

1 590,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Set 3 ne 1 per meshkuj shapka + pantallona plazhi + syze dielliPantallonat e plazhit jane material 100% poliester Shapkat jane te pershtatshme per plazh me material rezistent Syzet jane te polarizuara

2 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Set 2 ne 1 per meshkuj shapka + pantallona plazhiPantallonat e plazhit jane material 100% poliester Shapkat jane te pershtatshme per plazh me material rezistent

1 790,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Set 3 ne 1 per meshkuj shapka + pantallona plazhi + syze dielliPantallonat e plazhit jane material 100% poliester Shapkat jane te pershtatshme per plazh me material rezistent Syzet jane te zeza ngjyre mat

2 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Set 3 ne 1 per meshkuj shapka + pantallona plazhi + syze dielliPantallonat e plazhit jane material 100% poliester Shapkat jane te pershtatshme per plazh me material rezistent Syzet jane me efekt pasqyre

2 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Set 2 ne 1 per meshkuj shapka + pantallona plazhiPantallonat e plazhit jane material 100% poliester Shapkat jane te pershtatshme per plazh me material rezistent

1 790,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Set 2 ne 1 per meshkuj shapka + pantallona plazhiPantallonat e plazhit jane material 100% poliester Shapkat jane te pershtatshme per plazh me material rezistent

1 790,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Set 4 ne 1 per meshkuj  pantallona plazhi + shapka plazhi + kapele sportive + syze dielliPantallonat e plazhit jane material 100% poliester Shapkat jane te pershtatshme per plazh me material rezistent Kapelja sportive eshte material cilesor dhe me dizajn te thjeshte Syzet jane me efekt pasqyre

2 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Set 4 ne 1 per meshkuj  pantallona plazhi + shapka plazhi + kapele sportive + syze dielliPantallonat e plazhit jane material 100% poliester Shapkat jane te pershtatshme per plazh me material rezistent Kapelja sportive eshte material cilesor dhe me dizajn te thjeshte Syzet jane te zeza ngjyre mat

2 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Shapka plazhi me dy ngjyra

890,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
Duke shfaqur 1 - 27 nga 60 produkte

Sipër