Kërkoni  "tenxhere" 35 rezultate u gjetën.

Për faqe
0 Përshtypje(t)

Tenxhere Presioni dhe Multicooker  First Austria FA-5130Tenxhere presioni multifunksionale ne te cilen mund te pregatisni cdo gje Me valvule sigurie dhe sisteme multi sigurie Material shume cilesor qe nuk ngjit

14 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Set me 3 tenxhere Fessle me material guri Set me 3 tenxhere Fessle te nje cilesie te larte dhe me material guri shume rezistent. Ne paketim perfshihen: 1 tenxhere 20 cm + kapaku 1 tenxhere 24 cm + kapaku 1 tenxhere 28 cm + kapaku

8 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Set me 3 tenxhere Dessini Set me 3 tenxhere Dessini te nje cilesie te larte dhe me material shume rezistent. Ne paketim perfshihen: 1 tenxhere 22 cm + kapaku 1 tenxhere 24 cm + kapaku 1 tenxhere 26 cm + kapaku

5 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Set me 5 tenxhere XingatoNje set shume funksional per kuzhinen tuaj me 5 cope tenxhere xingate me kapake qelqiMe madhesi te ndryshme prej 16, 18, 20, 22 dhe 24 cm.Tenxheret perdoren per gatim ne soba te ndryshme si: gaz, elektrike, qeramike etj.Nuk rekomandohet per perdorim ne grila ne natyre ose mbi flake te hapura ne natyre.

3 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Set me 3 tenxhere HoffmanNje set shume funksional per kuzhinen tuaj me 3 cope tenxhere me material inox shume cilesor. Me kapake dhe doreza dhe pastrohen shume lehte. Me madhesi te ndryshme prej 20, 22 dhe 24 cm.

3 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Tenxhere me presion HoffmanTenxhere me presion shume cilesore per gatime te shpejta dhe te shendetshmeVjen ne 3 permasa te ndryshme me kapacitet: 5 litra, 7 litra dhe 9 litraMateriali: inoks.

2 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Set me 6 tenxhere Inoks Zepter ZP-5213Set me 4 tenxhere dhe 2 tigane me permasa te ndryshme me kapak qelqi secila, me material inoks shume cilesor. Pjesa e poshtme termike, nxehen shpejt dhe ruajne nxehtesine.

7 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Set me 2 tenxhere Inoks Ikea 365+ Set me 2 tenxhere Inoks shume cilesor te markes Ikea linja 365+ me kapacitet 3 lt dhe 5 lt. Material celik inoks te pershtatshme per vatra induksioni. Nuk ngjisin dhe gatuajne ushqime te shendetshme per cdo dite te vitit.

3 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Tenxhere Inoks Ikea  3 LT 365+Tenxhere Inoks shume cilesore e markes  Ikea  linja 365+ me kapacitet 3 lt. Material celik inoks te pershtatshme per vatra induksioni. Material qe nuk ngjit me te cilen mund te gatuani ushqime te shendetshme per cdo dite te vitit.Permasat:Tenxhere 18 cm me kapacitet 3 litraNgjyra: argjend

1 590,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Tenxhere Inoks Ikea 5 LT 365+ Tenxhere Inoks shume cilesore e markes Ikea linja 365+ me kapacitet 5 lt. Material celik inoks te pershtatshme per vatra induksioni. Material qe nuk ngjit me te cilen mund te gatuani ushqime te shendetshme per cdo dite te vitit. Permasat: Tenxhere 22 cm me kapacitet 5 litra Ngjyra: argjend

1 790,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Set tenxhere 24 cm dhe tigan 28 cm me veshje guri Nje set shume funksional me nje tenxhere dhe nje tigan shume cilesor me veshje guri, qe lejon nje nxehje te shpejte duke kursyer energji.

3 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Tenxhere me veshje guri 22 cm Nje tenxhere shume cilesore me veshje guri, qe lejon nje nxehje te shpejte duke kursyer energji. Tenxherja eshte me material alumin "cast aluminium" me veshje guri, qe nxehet shpejt dhe nuk ngjit. Kapaku eshte alumini dhe pjeserisht xhami.

1 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Tenxhere me veshje guri 24 cm Nje tenxhere shume cilesore me veshje guri, qe lejon nje nxehje te shpejte duke kursyer energji. Tenxherja eshte me material alumin "cast aluminium" me veshje guri, qe nxehet shpejt dhe nuk ngjit. Kapaku eshte alumini dhe pjeserisht xhami. Diametri i tenxheres: 24 cm Ngjyra: kafe, e zeze

2 090,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Tenxhere me veshje guri 26 cm Nje tenxhere shume cilesore me veshje guri, qe lejon nje nxehje te shpejte duke kursyer energji. Tenxherja eshte me material alumin "cast aluminium" me veshje guri, qe nxehet shpejt dhe nuk ngjit. Kapaku eshte alumini dhe pjeserisht xhami. Diametri i tenxheres: 26 cm Ngjyra: kafe, e zeze

2 190,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Tenxhere me veshje guri 28 cm Nje tenxhere shume cilesore me veshje guri, qe lejon nje nxehje te shpejte duke kursyer energji. Tenxherja eshte me material alumin "cast aluminium" me veshje guri, qe nxehet shpejt dhe nuk ngjit. Kapaku eshte alumini dhe pjeserisht xhami. Diametri i tenxheres: 28 cm Ngjyra: kafe, e zeze

2 290,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Set me 3 tenxhere Kaisa Villa Nje set shume funksional per kuzhinen tuaj me 3 cope tenxhere me material inox shume cilesor dhe me kapake qelqi. Dizajn shume elegant zvicerian me ngjyre argjendi dhe elemente ngjyre ari te dorezat dhe te kapaket. Me madhesi te ndryshme prej 18, 22 dhe 24 cm.

4 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Tenxhere Elektrike Multicooker Montecasa Premium Tenxhere elektrike multifunksionale ne te cilen mund te pregatisni cdo gje ne menyre shume te shpejte dhe duke ruajtur vlerat ushqyese te produkteve. Me 18 programe te ndryshme gatimi. Material shume cilesor qeramike qe nuk ngjit. Me sistem mbrojtje nga mbinxehja. Strukture e mbyllyr hermetikisht.

9 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Tenxhere per skuqje 3 ne 1 me kullese inoksi 24 Cm Nje tenxhere e cila i nevojitet cdokujt ne kuzhine pasi perdoret per 3 funksione te ndryshme. Ideale per skuqje pasi tenxherja ka kullesen e inoksit qe ua ben gatimin shume te lehte dhe komod. Gjithashtu perdoret si tenxhere e thjeshte, apo per te zjere dhe per ti kulluar direkt produktet nga kullesa prej...

1 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Tenxhere per skuqje 3 ne 1 me dizajn me veshje guri 24 CmNje tenxhere shume cilesore me veshje guri, anti ngjitje, e cila i nevojitet cdokujt ne kuzhine pasi perdoret per 3 funksione te ndryshme. Ideale per skuqje pasi tenxherja ka kullesen e inoksit qe ua ben gatimin shume te lehte dhe komod.

1 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Set me 4 tenxhere + 2 tigane Kaisa Villa Nje set shume funksional per kuzhinen tuaj me 6 aksesore te ndryshem: 4 tenxhere + 2 tigane me material inox shume cilesor anti ngjitje dhe me kapake qelqi. Dizajn shume elegant zvicerian me ngjyre argjendi dhe elemente ngjyre ari te dorezat dhe te kapaket.

7 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Set me 3 tenxhere + 1 tigan  inoks ArianNje set shume funksional per kuzhinen tuaj me 3 cope tenxhere dhe 1 tigan me material inox shume cilesor. Pershtatet per vatra induksioni.  Me kapake dhe doreza dhe pastrohen shume lehte.

4 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Set me 3 tenxhere Kattenhoff Nje set shume funksional per kuzhinen tuaj me 3 cope tenxhere me material inox shume cilesor dhe me kapake qelqi. Me doreza silikon per tju mbrojtur nga djegia.

4 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Tenxhere Elektrike Multicooker French Chef Tenxhere elektrike multifunksionale ne te cilen mund te pregatisni cdo gje ne menyre shume te shpejte dhe duke ruajtur vlerat ushqyese te produkteve. Me 10 programe te ndryshme gatimi dhe shume i thejshte ne perdorim.  Me material shume cilesor qe nuk ngjit. Me sistem mbrojtje nga mbinxehja. Mban te ngrohte...

7 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Set 2 Tenxhere + 1 Tigan me Veshje Guri Nje Set shume i nevojshem ne kuzhinen tuaj, me 2 tenxhere dhe nje tigan me material shume cilesor me veshje guri dhe me kapake qelqi.Veshja e gurit ben te mundur qe tenxherja te kete siperfaqe jo ngjitese. Materiali "cast aluminium" lejon nje nxehje te shpejt duke kursyer energji. Me doreza silikoni per tju mbrojtur...

6 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Set me 2 tenxhere Bis Pentolle Nje set shume i nevojshem per kuzhinen tuaj, me 2 tenxhere me kapak te permasave te ndryshme me material alumin qe nuk ngjit.

1 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Set me 3 tigane + 2 tenxhere alumini Nje set shume i nevojshem per kuzhinen tuaj, me 3 tigane dhe 2 tenxhere te permasave te ndryshme me material alumin qe nuk ngjit.

3 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Tenxhere multifunksionale me veshje guri Huochu Nje set shume funksional per guzhinen tuaj me nje tenxhere mjaft cilesore me veshje  guri , e cila eshte e pajisur me kapak qelqi dhe me 2 aksesore te tjere shtese: zgara per gatime me avull dhe rrjeta per skuqje.

3 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
Duke shfaqur 1 - 27 nga 35 produkte

Sipër