Ngrohës/Ftohës/Kondicionerë 

Ka 16 produkte.
0 Përshtypje(t)

Ngrohes portabel  Handy Heater Nje ngrohes shume funksional me pllake qeramije, I cili nuk ju ze fare hapesire, vendoset direkt ne prize ne mur, pa kabuj qe tju shqetesojne neper kembe.

4 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Ngrohes aeroterm model-FH-06Ngrohes aeroterm efikase per ngrohje  ne dimer, Fuqia(Watt): 2000 WNgjyra: E bardhe

2 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Ngrohes elektrik mural Simfer S.2350 WTBEshte i paisur me nje termostat me mundesi mbrojtje nga mbinxehja. I pajisur me turbo fan per nje ngrohje optimale te ambjentit.

14 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

NGROHES AEROTHERM PTC Max KF603 Ngrohese aeroterm PTC Max KF603 me dizajn kompakt, i lehte per te levizur kudo, i pershtatshem per vendosjen ne shume vende Absolutisht te sigurt. Nuk shkakton  djegie te lekures dhe eshte  I pershtatshem per perdorim ne dhomat e gjumit, dhomat e punes dhe kudo.

3 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Reflektor Elektrik  ELEKTRA ENG-2000 2000 W. 4 Tuba Kuarci. Me Lageshtues ambjenti.

2 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Tavoline Ngrohese Elektrike ETJ-1265IRTavoline Ngrohese Elektrike ETJ-1265IR , ideal per tu perdorur per ambjentet e lokaleve, bareve dhe restoranteve, si dhe per tu perdorur per sallone, dhoma gjumi, kopshte etj Fuqia 1000-1200W 

24 900,00 Lekë 29 900,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

NGROHES AEROTHERM PTC ELEKTRA ENAP-06 2 NIVELE. Ngrohese aeroterm Elektra Enap - 06  me dizajn kompakt, i lehte per te levizur kudo, i pershtatshem per vendosjen ne shume vende Absolutisht te sigurt. Mund te perdoret per ngrohjen gjate  dimrit dhe ftohje per veren,

2 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

NGROHES AEROTHERM ELEKTRA ENA-801 2 NIVELENgrohese aeroterm Elektra Ena - 801 me dizajn kompakt, i lehte per te levizur kudo, i pershtatshem per vendosjen ne shume vende Absolutisht te sigurt. Mund te perdoret per ngrohjen gjate  dimrit dhe ftohje per veren,

1 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Ngrohese aeroterm Sinbo PTCDB-14Ngrohese aeroterm Sinbo me pllake qeramike per nje ngrohje sa me optimale ne ditet e ftohta te dimrit.

4 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Ngrohese me 3 shufra quartz Ketao RH 80Ngrohese me 3 shufra quartz te cilat ndizen vecmas ose te gjitha njekohesisht, me depozite uji per lageshtimin e ambjenttit kundra tharjes se ajrit.Fuqia: 2400 W

6 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Ngrohese me 2 shufra Quartz Heater 080QT07Ngrohese me 2 shufra quartz me sistem mbrjojtjeje nga mbinxehja.Fuqia: 800 Watt

2 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Ngrohese Murale Timberk   TFH W200.UPInstalohet shume thjesht dhe nuk ka nevoje per tuba.Kapaciteti: siperfaqe deri ne 20-25 m2

6 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Ngrohese murale Quartz QT05Ngrohese me 2 shufra quartz e cila vendoset ne mur.

3 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Ngrohese aeroterm JL NIVA KPT-2203Ngrohese aeroterm me rezistence qeramike, me funksion rrotullues 80 grade per te realizuar nje ngrohje uniforme dhe sa me te mire te ambjentit tuajFuqia : 2000 W

5 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Ngrohese aeroterm Easy Home   Ngrohese aeroterm Easy Home  me dizajn kompakt, i lehte per te levizur kudo, i pershtatshem per vendosjen ne shume vende Absolutisht te sigurt. Mund te perdoret per ngrohjen gjate  dimrit dhe ftohje per veren, Nuk shkakton  djegie te lekures dhe eshte  I pershtatshem per perdorim ne dhomat e gjumit, dhomat e punes dhe kudo.

3 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Ngrohese aeroterm Silvercrest  11AL  Ngrohese aeroterm Silvercrest  me dizajn kompakt, i lehte per te levizur kudo, i pershtatshem per vendosjen ne shume vende Absolutisht te sigurt. Mund te perdoret per ngrohjen gjate  dimrit dhe ftohje per veren,

3 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
Duke shfaqur 1 - 16 nga 16 produkte

Sipër